Vihdin Moguli Oy / Karkkilan Huolto Oy

Kiinteistönhoitoa luotettavasti ja tehokkaasti.

Ammattitaitoinen henkilöstömme on 24h/vrk saatavilla.

Huoltomogulin tehokkuus ja helppous perustuu yrittäjien vahvaan työpanokseen ja oikeanlaisiin, aktiivisiin ja ammattitaitoisiin oman alansa osaajiin. Kiinteistönhoitajat ovat yleispäteviä ammattilaisia, joilta ei sormi jää suuhun tiukankaan paikan tullen. Toimintamme luotettavuus ja kustannustehokkuus perustuu pitkälti ennaltaehkäisevään huoltoon, jolloin yllätyksiä ei juuri pitäisi tulla.

Huoltomogulin kiinteistöhoitajalla on max. 10 kohdetta huollettavanaan, jolloin aikaa yhden kohteen ylläpitoon jää reilusti. Lisäksi vakiokohdekäytännöllä taloyhtiö on kiinteistönhoitajalle tuttu niin tekniikaltaan kuin asukkailtaankin.

Käytössämme on myös NiftyLift 120 henkilönostin, jolla pääsemme turvallisesti jopa 12m korkeuteen esimerkiksi pylväsvalojen vaihtoon.

Konetyöt (lumityöt ja hiekotus) hoidamme Kramer 480- koneilla sekä Holder C340 monitoimikoneella. Kaikki konetyöntekijämme ovat alansa ammattilaisia ja kokeneita kuskeja. Vahinkojakin toki joskus sattuu ja siksi sekä työntekijämme että koneemme on monipuolisesti vakuutettu. Vastuuvakuutuksemme kattaa 500 000€ vahinkoon asti.

Holder C340